perjantai 9. elokuuta 2013

Milli

Nyt ollaan päätetty ainakin yhdestä meille jäävästä poikasesta...saanen esitellä uuden perheenjäsenemme:

Milli <3
Milli on aivan ihana, vekkuli ja leikkisä pörriäinen! Toisaalta ihmettelen, et miten taas rakastuin tollaseen levottomaan tapaukseen? Ollaan kuitenkin koko ajan puhuttu, et haluttais sellanen lällykkä syliversio. Loppujen lopuksi siinä vaan aina käy niin, et rakastun eniten niihin, jotka on päsmäreinä kaikessa mukana :D Millikin on just sellanen! Jos lattialta siivoaa pissoja niin hetkeksikään ei voi jättää paperirullaa lattialle, koska Milli varastaa sen välittömästi. No, ehkä siinä on se, et syliversiot on sit muutenkin rauhallisempia, omissa oloissaan ja "tylsiä".

hasulointitauko
Tavallaan rakastan haasteita. Iitakin oli joskus oikea ADHD-pupu, mut olen taltuttanut sen rakkaudellani :D Eetu taas oli aluks sellanen lällykkä, mut se sai vaikutteita Iitalta ja siitäkin tuli hiukan hasuli. Nyt ne on molemmat äärettömän ihania ja helppoja kaneja kaikin puolin!

Arvatkaa muuten mitä huomattiin!? Meillä on näköjään muitakin lemmikkejä, koska meidän ulko-oven portaiden alapäässä asuu sammakko sellasen ritilän alla. Tosin en pidä hänestä ihan niin paljon. Pari kertaa se on istunut meidän portailla sateella ja ihmeteltiin, et missä se asuu. Kerran oltiin leikkaamassa pupujen kynsiä portailla, kun kuultiin kurnutusta. Luulin ensin, et se oli mun tai pupujen maha, mut kun kurkistettiin maton alle niin siellä se oli. Eikä ole vieläkään lähtenyt minnekään. Mä haluaisin viedä sen jokirantaan, mut mies sanoo vaan, et anna hänen asua siellä. Ja eilenkin kun satoi ni mies sanoi, et varo, ettet astu sammakon päälle, jos se on tullut sieltä ulos X)

Hyi :/
Löydettiin myös vauvasammakko,
mut ei tiedetä onko se hänen.
Olen muuten unohtanut laittaa tänne, kun otin pari kuvaa kokoeroista. Nämä on otettu noin pari viikkoa sitten. Katsokaa miten iso Huli on jo Eetuun verrattuna ja toisaalta taas, että kuinka pieni pikku-Huli oli silloin siskoonsa verrattuna:



Sitten seuraavaksi lähtee kiitokset pupujen tädille ja hänen perheelleen...eli mun siskon, lukijamme "sensaatioäidin", perheelle. Pidempiaikaiset lukijamme ehkä muistavatkin mistä nimitys sensaatioäiti on tullut: sensaatiohiiri äitiyslomalla. Selventääkseni vielä, sensaatioäiti on sama sisko jolla on nämä kaksi pientä hasulipoikaa ja joiden "puputäti" mä taas olen :D Joka tapauksessa, puput siis saivat heiltä perheen pienimmän sanoin "pauon" eli pallon josta on tullut aika suosittu lelu. Pallon sisälle laitetaan kauraa ja joskus saattaa useampikin pupu juosta saman pallon perässä herkkujen toivossa. Tässä siitä video:


Ja heipparallaa sitten tällä erää...hauskoja sadekelejä kaikille, ainakin tänne Etelä-Pohojanmaalle :D

9 kommenttia:

  1. Voi miten suloinen Milli on! :) Meille hankittiin tuollainen samanlainen pallo ja kanit äkkäsivät sen idean tosi nopeasti. Välillä ne juoksee kilpaa sen pallon perässä kun molemmat haluu herkkuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan puput on fiksuja! Ihan heti en sitä joskus tajunnutkaan, mut niillehän voi opettaa vaikka mitä! :D

      Poista
  2. Voi että...on se kyllä vain niin söpö karvapallo. =<

    Jooh..no toivotaan nyt sitten että tulee Iitan kanssa toimeen eikä tule mitään tappeluita kun muiden tyttöjenhän kanssa et voi enään yhdistää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskoisin, et tulee...mut jos ei niin kyllä ulkosiskokset ottavat ilomielin vastaan tollasen pienen nappulan...ja jos ei nekään niin sit vaan täytyy laittaa Milli eri tilaan ja pitää hänellekin joku kaveri :D

      Poista
    2. Ja jos ne eivät tule toimeen, pitää saada taas uusi kaveri... ja teidän pupulauma kasvaa kasvamistaan... ;) Ihania kuvia ja ihania pupuja! On vähän ikäväkin Hasulia ja Hulia ja Iinestä, kun niitä käytiin hoitamassa ja nähtiin niitä paljon, kun ne oli ihan pieniä. Täytyy tulla katsomaan vartavasten näitä "teinejä" =) Terkkuja joen toiselta puolen!

      Poista
  3. Onnea! Ihana Milli!

    VastaaPoista
  4. Niin ja sitä vielä, että me tykätään teidän sammakosta! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en tykännyt ja se varmaan kuuli asiasta, koska on yhtäkkiä kummasti poistunut keskuudestamme :D

      Poista