maanantai 21. huhtikuuta 2014

Uutisia

Mistäköhän mä taas oikein aloittaisin. Ensinnäkin vaikka siitä, et Huli, Hasu ja Iines karkasi. Ulkohäkkiä on pommitettu jo vuoden verran kunnes yks päivä se yllättäen petti. Ne on kääntänyt siellä maata ihan hirveesti ja aina vaihtanut suuntaa, kun toisaalla on tullut stoppi vastaan. Nyt ne oli raottanut verkkoa kivijalan vierestä ja kaivanut roskakatoksen kautta itsensä pihalle. Miten karkulaisten loppujen lopuksi kävi? Se selviää mun ja siskon sen päiväisestä kirjeenvaihdosta:

Meil on aika pahis puput.
Aamulla, kun tarkistin niin kaikki oli tallella.
No, kun tulin tänään koulusta niin kuulin, et puput oli karannut.
Huli, Hasuli ja Iines oli yhteistuumin
kaivanut itsensä ulkohäkistä pihalle.
Tilanne mun saapuessa oli se, et Huli oli tullut
jo katumapäälle ja palannut lämpömökkiin löllöttämään.
Iines oli aittan ovella ja Hasu juoksi heti mua tervehtimään.
Heti ku hiukan komensi ni menivät
samaa reittiä takas mitä olivat tulleetkin ja tunneli peitettiin.
Heillä taitaa olla aika hyvät olot meillä,
kun eivät sen pidemmälle ehtineet
monessa tunnissa. Mitä ne ihmiset puhuu, et pupu kaivoi
itsensä ulos eikä sen koommin tavattu
tai ainakaan saatu enää kiinni?
-minä-

Haloo, teil on viiden tähden pupuhoitola! :'D
-sisko-

Taidetaan olla ihan pupuhulluja :'D
-minä-

Lievä ilmaus :'D Mut jos jotain rakastaa,
niin siihen antaa kaikkensa!! <3 :)
-sisko-


Eli, loppu hyvin kaikki hyvin! Ja ollaanhan me pupuja ulkoilutettu ihan vapaana joten en varsinaisesti edes säikähtänyt. Olenkin miettinyt, et kuinkakohan kävis, jos puput pääsis salaa kaivamaan itsensä ulos :) No, se siitä. Toinen asia on oikea ilouutinen: Iitan poikasille tulee vauvoja!!! <3 Zorro on saanut vauvat jo pari viikkoa sitten ja eräs toinenkin saa hyvin suurella todennäköisyydellä parin viikon kuluessa. Pysykää siis kuulolla ;) Toivottavasti saadaan kuvia! Ja jos joku on mieltynyt Iitan jälkeläisiin niin ottakaa yhteyttä. Uskoisin, että vauvoja tulee varmasti myyntiin saakka.

Kolmas asia. Meidän kahden lauman yhdistämisprojekti on alkanut. Mies teki jo laajennuksen, et jos yhdistäminen tässä kesän aikana onnistuu niin häkki on valmiina. Mut perjantaina vietiin siis Aku, Milli ja Nasu ulos. Yöt on pakko pitää sisällä asuneita vielä lämpömökkipuolella, mut Hasu, Huli ja Iines kestää vaikka pientä yöpakkastakin. Vaihdetaan niitä välillä päittäin, et hajut sekottuis. Toinen lauma on aina ulkohäkissä ja toinen lauma autotallissa. Välissä on pitkä matka jolta pääsevät haistelemaan toisiansa.

Yllättävän hyvin on projekti lähtenyt käyntiin. Aluks säikkyivät toisiansa, mut nyt kaikki tekee jo ihan aktiivisesti tuttavuutta. Varsinkin Akun kanssa. Milli taas tykkää erityisesti olla sillä puolella mistä pääsee ulos ja paistattelee aina päiväänsä onnellisen näköisenä :) Tällä hetkellä olen toiveikas yhdistämisen suhteen, mut aika näyttää kuinka lopulta käy.

2 kommenttia:

  1. Oli pakko kattoa sunkin blogi ja tää on tosi kiva ja aivan ihania pupusia<3 Liityin lukijaksi:)

    pupunpaivat.blogspot.fi

    VastaaPoista