keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Nala ja vauvat

Nala
Vihdoinkin, taas pitkästä aikaa, saan kirjoitettua tännekin jotain! Luulin, et kun loma alkaa niin ehdin tehdä vaikka mitä, mut nythän mä vasta kiireinen olenkin! Älkää silti huoliko nimittäin ette ole ainoita joita olen laiminlyönyt. Jos kävisin, soittaisin tai kirjoittaisin kaikille joille pitäis niin siinä menis varmaan koko loppuvuosi. On se kesä ja loma vaan kaikesta huolimatta kivaa aikaa!

No mut asiaan. Sen verran ainakin ollaan saatu aikaseks, et käytiin Nalan luona tarkistamassa vauvojen sukupuolet. Seitsemän tyttöä ja kolme poikaa oli. Kaikki ihan uskomattoman söpöjä totta kai!!! <3 Viisi poikasta oli ainakin silloin vielä vapaita uusiin koteihin ja suosittelen erittäin lämpimästi niitä ihania turrikoita :) Mun kautta saa halutessa yhteystiedot. Ennen kaikkea kuitenkin oli ihana nähdä Nala. Siellä se "meidän" pieni tyttö näytti voivan oikeinkin hyvin. Kasvanut oli tietysti siitä, kun kahdeksan viikkoisena luovutettiin. Vähän meidän Hulleron (ts. Hulin) näköinen niin kuin siskokset yleensä tapaa ollakin.

Sit seuraa mielenkiintoinen osuus. Nalalla oli siellä kiva älykkyystesti josta mies innostui. Hän halus meidänkin pupuille sellasen, mut sanoi tekevänsä itse oman version. Testi ei ole kaikilta osin vielä valmis, mut nyt on pupuja testattu sekä sen että aktiivipallon kanssa. Tulokset oli yllättävät! Vai kuinka selitätte sen, et jokaisesta laumasta pomo paljastui viisaimmaksi? Muut ei ollut tarpeeks pitkäjännitteisiä tai muuten vain ovelia. Kaikkein viisaimmaksi osoittautui ehdottoman kirkkaasti Iita! Sille kaikki tuntui olevan ihan lasten leikkiä. Iita ratkoi hetkessä sellasiakin mistä olin ihan varma, ettei kukaan pupu voi osata. Seuraavaks tuli Milli, mut se ei varsinaisesti ollut yllätys, koska se on kaikista pupuista tullut eniten Iitaan. Sit kolmanneks älykkäin oli Hasu. Tän perusteella vois kuvitella, et siinä on oikeesti joku logiikka millä perusteella pomo valikoituu. Tai sit kaikki oli vaan sattumaa?

Puput retkellä ja ihme kyllä Milli isosiskojen välissä 
Oli miten oli niin toivoisin, et nämä älyköt sais lyötyä viisaat päänsä yhteen. Tarkoittaa siis sitä, et yhdistäminen on alkanut kunnolla. He on nyt kaks kuukautta saanut tutustua toisiinsa verkon läpi ja välillä ollaan vaihdettu reviirejä. Jossain vaiheessa se ei enää riitä vaan on pakko ryhtyä tositoimiin ja kokeilla varovasti joko olisivat valmiita yhteiseloon. Siitä kerron sit vielä myöhemmin, kun saadaan jotain tuloksia. Tällä hetkellä on vaikea tulkita tilannetta suuntaan tai toiseen. On liian aikaista juhlia tai heittää pyyhettä kehään. Päivystetään tilannetta yötä päivää eikä anneta kenellekään sattua mitään. Meitä jännittää varmaan ihan yhtä paljon ku heitä itseäänkin ellei jopa enemmän :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti