maanantai 29. huhtikuuta 2013

Ipanauutisia

Niin siinä sitten kävi, et tänä aamuna oli pieni kuollut. Tuntui tosi pahalta ja itkin niin paljon, et Iita alkoi taas varottaa (tekee sitä aina kun itken). Oli se kyllä niin pieni, ettei sillä varmaan ollut mitään toivoa :'( Pikkuruinen kesti kaks päivää, mut ei koko aikana oikein kasvanut mihinkään suuntaan...ehkä jopa pieneni. Haudattiin hänet puun alle joen rantaan.

Täytyy vaan iloita muista kuudesta ja nyt pystynkin keskittymään heihin paremmin.  He ainakin ovat täysillä kiinni elämässä! Olivat niin söpöjä aamulla, kun tarkistin pesän ja siellä he köllivät tassut kohti taivasta masut pullollaan <3 Iita kävi aamulla ruokkimassa heitä, joten ei hylännyt poikasia mun ramppaamisista huolimatta. Kohta alkaa onneks olemaan kriittisimmät hetket ohi! Tänään vaan tarkistin, et kaikki liikkui enkä uskaltanut nostaa yhtäkään poikasta tarkasteltavaksi. Annan heidän olla nyt rauhassa, kun ei tarvitse enää sen pienimmän kuntoa vahtia. Muut pärjäävät kyllä, koska näyttävät siltä kuin olisivat olleet ruoka-aikana paikalla :D

Laitan kuvia vielä myöhemmin. Toivottavasti joku niistä edes onnistui! Mieheni on niitä räpsinyt mun tarkistaessa pesää ja hänkin on niin jännittynyt pienistä, et vaan hosuu sen kameran kanssa :)

Illalla
Tässä nyt niitä kuvia joita lupasin. Kaikki on joko tärähtäneitä tai valaistuneita ja ainoassa selvässä kuvassa näkyy vaan heidän pyllyt :D Lupaan huomenna parempia kuvia!
 
 






1 kommentti:

  1. Kuten tiedät, me otamme osaa suruun, kun menetitte tämän yhden poikasen. Parhaanne teitte ja aina ei mahda mitään. Todella kaunista, että sinne joen varteen sen pienen hautasitte. Onneksi kaikki muut poikaset voivat hyvin! Terveisin, A

    VastaaPoista