lauantai 27. huhtikuuta 2013

Poikaset

Poikaset syntyivät tänään 27.4.2013. Heitä oli seitsemän ihanaa rääpälettä! <3 Kaikki ovat ainakin toistaiseksi elossa. Emokin voi hyvin ja se on pääasia! Tässä teille kuvia :)
Äiti on peitellyt meidät niin hyvin, et on lämmin!
Täällä me pienet möngitään lujaa toistemme seassa :D
Mä olin ainoa tän värinen ja siks must tuli heti lemppari <3

Meitä oli kolme samanväristä

Meitäkin oli kolme.








En kestä miten söpöt korvat!!! :D

4 kommenttia:

  1. Iiiiiiiiihania!!! Tultiin vasta nyt kahdelta kotiin kyliltä ja heti tulin katsomaan Iitan tilannetta. Ompa söpöjä pupunpoikasia! Aivan upeeta, että kaikki meni hyvin ja poikaset voi hyvin! Me tullaan pian katsomaan =) Pitää varmaan kuitenkin odottaa jokunen päivä, että kehittyvät rauhassa... vai kuinka? Ollaan tosi iloisia teidän puolesta! T: A

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 He ovat kyllä ihan ylisöpöjä!!! Oikeastaan muutamaan päivään en tee muuta ku pakolliset tarkistukset, koska yleensä emot on tosi tarkkoja poikasista :) Mut kolmen päivän päästä emo enää harvoin lakkaa hoitamasta niitä, joten silloin on pelottavin vaihe ohi ja uskaltaa huolettomammin käydä tutustumassa. Parin viikon päästä alkavatkin sit jo itse tulla ulos loikkimaan :)

      Poista
  2. Hei! Oon lukenu tätä blogia jo jonkin aikaa, mutta nyt vasta tajusin liittyä lukijaksi! :D Ihanaa, kun teillä on nyt enemmänkin näitä pikkusia "hasuleita" ;)
    kanimaisia.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa seuraamaan meidän perheen hasulointia :D Olen kyllä tosi innoissani poikasista! Täytyypä käydä katsomassa sunkin blogia :)

      Poista