perjantai 12. heinäkuuta 2013

Anoppi kylässä

Anteeksi ystäväiset, etten ole kerinnyt päivittämään tänne uusimpia kuvia! Nyt on nimittäin anoppi ollut meillä tämän viikon ja sen jälkeen on alettu laittaa urakalla rästihommia ojennukseen: maalattu viime kesänä uusittua seinää, revitty rikkaruohoja, ajettu nurmikkoa, siivottu koti, autot ja pupujen häkit sisältä ja ulkoa ym. ym. Anoppi siis omistaa tämän ihanan kotimme jossa saamme asua ja siksikin tuli katsomaan, et millä mallilla asiat on. Ei kuitenkaan pahalla, koska mulla on poikkeuksellisen ihana anoppi <3 Tosin hän ei kauheasti ymmärrä meidän kanifarmin päälle mitään :D

No, mut asiaan. Nyt tulee paljon kuvia, jos jaksan ja pystyn lataamaan kaikki. Kaiken kaikkiaan tänne kuuluu ihan hyvää! Kaikki kahdeksan ovat edelleen elossa ja kasvavat. Stampe 2 on muita paljon pienempi, mut porskuttaa mukana hienosti :) Ihmettelen kuinka eri poikueet voi olla niin erilaisia! Eka poikue pysyi tiiviisti mökissä kaks viikkoisiksi asti, mut nämäpä tuli ulos jo kuusi päiväisinä...vaikka ovat siis vielä tietenkin ihan sokeita! Muutenkin poikaset on siellä täällä pitkin poikin, osa ulkona, muut pesässä toinen siellä ja toinen täällä nurkassa.

Hajaantumisen vuoksi imetyksestäkin on tullut hirveetä hasulointia. Iita haluaa ehdottomasti imettää kopissa ja silloin ulkona harhailevat meinaavat jäädä ilman maitoa, koska jostain syystä eivät tajua äkkiä juosta ja olla maitoaikana paikalla. Mä olen sit joutunut tunkemaan niitä sisään kauheella tohinalla...eikä muuten haittaiskaan, mut siinä on vain pieni kiire, kun just yks päivä katsoin kellosta niin se imettää niitä vaan noin kaks ja puol minuuttia. Siinä jää äkkiä joku ilman maitoa. Kerran tissillä oli vaan kaks, mut siinä vaiheessa Iita itsekin huomas, et nyt ei ole kaikki paikalla ja korjas tilanteen.

Tietyssä mielessä on ihan kiva, et ainakin osa poikasista tuli tällä kertaa niin paljon aikaisemmin pois pesästä. Siten heitä on helpompi näytellä vieraille ja useasti käyn itsekin heitä ihailemassa :) Välillä olen yrittänyt laittaa poikasia takaisin pesään, varsinkin ennen imetysaikaa, mut ne samat tyypit tulee sieltä aina uudestaan pois. Päätin, et olkoot siinä kun kerran haluavat. Enää ei ole paleltumisvaaraakaan kun karvat on jo hiukan kasvanut. Niin ja muuten, tällä kertaa vaihdoin osan pesän heinistä jo viikon jälkeen ja se oli ihan hyvä, koska ei päässyt tällä kertaa niin pahaan kuntoon.

Nyt sit niihin kuviin, joita on jo kyseltykin :) Ne on hiukan sekaisin, koska kaikkia vaaleita poikasia en vielä itsekään erota toisistaan. Lisäks joistain saattaa olla useampia kuvia jotka on vaan otettu eri päivinä.

 4 vrk

5 vrk
 

6 vrk
pikku-Huli on vasta mun sormen pituinen

Isosiskot

3 kommenttia:

  1. Voi kun on söpöjä <3 Voisit tehdä joskus postauksen, jossa esittelet kanien tilat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja kiitos myös ideasta! Täytyy jossain vaiheessa tehdä :)

      Poista
  2. Onnistuneita kuvia ihanista pupuista =)

    VastaaPoista