torstai 4. heinäkuuta 2013

Uunituoreita mönkiäisiä

"Onnea vauvoista!!!! :D <3
Jeeee!!!! 
Uunituoreita mönkiäisiä!!! :* <3 <3"

"Hyvä luoja KAHDEKSAN!!!? OoO
- -
Iita ja Juksu on oikein 
hedelmällisiä ja...ONNEA!!! <3"

Nämä olivat siis reaktioita uusista vauvoista :) Tänä aamuna tuli monia viestejä ja kaikki halusi tietää joko Iita synnytti. Ihanaa, et ystävät ovat hengessä mukana <3 Kantopäiviä kertyi 31, sama ku viimeksikin. Ja "hieman" yllättäen poikasten lukumäärä olikin kahdeksan, kuten varmasti arvasittekin kommenteista X)




Iita synnytti viime yönä kahdelta ja koko tapahtuma kesti vain noin vartin. Viime kerralla nukuin ku Iita synnytti, mut onneks tällä kertaa olin hereillä. Iita voi onneks hyvin ja se on pääasia! Ei vuoda tms., mut on tietysti vähän väsynyt. Huolenaiheeni olikin yks poikanen. Tämä ns. Stampe 2 nimittäin harhaili pesän ulkopuolella. Iita ei tietenkään just synnyttäneenä halunnut lähteä pesän/häkin lähettyviltä mihinkään joten se tuotti vaikeuksia. Tunnin siinä tänttäröityäni pääsin vihdoin poikasen luo ja se oli jo ihan kylmä eikä liikkunut. Äkkiä palautin hänet muiden sekaan ja aamulla "pikku tiitiäinen" (joksi sisko häntä nimitti :D) oli jo vironnut. Hänestä tulee ihan varmasti taas kaikkien lemppari, koska oli jälleen ainoa kuviollinen koko pesueesta :)

Uusia värejä on varmasti taas luvassa, koska kaikki muut seitsemän olivat vaaleanpunaisia. Yks tais olla vähän tummempi, mut tällä kertaa yksikään ei ollut niin tumma ku edellisessä poikueessa. Jännittää! Täytyy toivoa, et tällä kertaa kaikki pysyy hengissä vaikka heitä on kyllä aika paljon noin pienen emon hoidettavaksi. Toisaalta, pieniä ovat myös poikaset, varsinkin nyt ku heitä tuli noin monta. Täytyy pitää emosta ja poikasista hyvää huolta niin kai se siitä.
Tunnelmaan sopii se, et sain ekaa kertaa elämässäni orkideaan tulemaan edes yhden ainoan kukan :) Toisesta orkideasta Iita on syönyt vähän lehteä :/

6 kommenttia:

  1. Yodella paljon onnea!! En itse oikeastaan käsittänyt, että siis NÄIN nopeasti! XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, totta! :) Houkutus oli liian suuri ja luotin Iitan vahvuuteen joten uskalsin kokeilla uudestaan näin pian. Ja kaikki onkin mennyt ihan hyvin, mut tän jälkeen hänkin saa levätä :)

      Poista
  2. Odotinkin kovasti jo päivitystä ja valokuvia, hienoa että kaikki meni hyvin!!! Mielenkiintoista tosiaan, minkä värisiä pupuja nyt tulee =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luvassa on varmasti vielä paljon lisää parempia kuvia, mut yllättäen tällä kertaa mua jännitti niin etten uskaltanut paljon koskea X) Ehkä ku niit olikin niin paljon, et häkellyin :D Ja värit ehkä muakin jännittää toisteks eniten! Kaikkein eniten toivon, et kaikki jäis eloon :)

      Poista
  3. Onnea! Toivottavasti meillekin tulisi kuukauden kuluttua pikku "mönkiäisiä" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Mäki odotan jo tietoutta niistä mönkiäisistä :D

      Poista