keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

"Kanila" ja muuta kivaa

Tällä kertaa esittelen teille meidän kanien tilat, koska sitä on pyydetty. Sisällä asuu Iita, Eetu ja nyt myös kahdeksan poikasta. He eivät siis varsinaisesti ole missään kanilassa vaan meidän makuuhuoneessa. Tässä kuvia:
Mies on tehnyt itse portit. Mulle kanien vapaus on aika tärkeä juttu, mut koko talossa en voi pitää, koska ovat niin tuholaisia. Toisaalta se on myös ihan heidän omankin turvallisuuden vuoksi hyvä nimittäin Iita on jo kerran meinannut kuolla siihen kun söi sähköjohdon poikki. On sit ollut helpompi tehdä heille turvalliseksi yks huone ja sen takia tulettekin näkemään kaiken maailman viritelmiä seinillä ym. Porteissa on nyt väliaikaisesti verkot nippusiteilllä, ettei poikaset pääse väleistä. Kaikki on jouduttu toteamaan erehdyksen kautta :)
makuuhuone
Häkit
Ylähäkissä ei oikeastaan asu ketään juuri nyt, koska Iita ja Eetu on nykyään koko ajan vapaina tässä tilassa. Iita käy välillä ylähäkissä tai peilipöydän päällä rauhoittumassa poikasilta. Ja yöks laitan poikaset häkkiin äidinkin levon takaamiseksi.
leikkipiste
juomapiste
imetyspiste
nukkumapiste
vessapiste
Agrimarketista ostettu aita on ihan vaan sen takia, et ruoho olis vihreämpää sen toisella puolella. Ei kai, se on sen takia, ettei Iita ja Eetu söis tapettia. Tältä puolen aitaa seinät on levytetty heidän korkeudelle asti. Sisko sanoi, et meillä on jokaisella omat häkit :D
huoltotarvikkeet
näin me asumme
Sitten on lisäksi "ulkonappulat" jotka periaatteessa asuvat ihan oikeassa kanilassa. Ulkokanilaa olenkin esitellyt jo aikaisemmin täällä ja siitä on tarkemmin kerrottu myös uudella välilehdellä muu pesue. Ulkona asuu Huli, Hasuli ja Iines.

No, mut nyt tulee söpöjä nukkuma-asentoja ja sitä luvattua muuta kivaa :)

pallukka-asento
ylätassu alta ja alatassu yltä...kokeileppa ite :)
masu kohti taivasta mukavasti sisarusten lämmössä
sisarukset tyynynä...kauniita unia <3
Eetu kesälaitumella
ja Hasu myös
Iitan pikku nisä josta käydään niin kovaa tappelua

12 kommenttia:

  1. Vitsit ne on ihania kaikki...ai että noi nukkumiskuvatkin! <3

    Mutta Hasu..voi Hasu sinä näytät NIIIIIIIIN aikuiselta verrattuna mun kaneihin kun ei niillä kuitenkaan taida olla kuin se noin 2viikkoa eroa...tosin katsoin kyllä Hasua nopeasti, että mikä ihmeen rusakko teidän pihallanne on. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hasu vois hyvin soluttautua rusakkoperheeseen ilman, et kukaan huomais yhtään mitään. Harmi vaan, et mä en päästä sitä eikä toi näytä kovin olevan lähdössäkään kun voi vapaana ulkoiluttaa ja hän palaa aina itse takaisin mökkiinsä <3 :)

      Poista
  2. Minkä nimisiä pentuja ois myynnissä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimiä heillä ei vielä ole, mut kaikki myytävät pennut on tuolla "myydään"-välilehdellä :)

      Poista
  3. Ihania <3
    Minkä poikasen/mitkä poikaset jätät kotiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole vielä päättänyt. Ajattelin kokeilla myydä heitä ensin ja sit katsoa, jos joku jää. Ehkä se musta viittakuvio olis mielenkiintoisin, mut on poika ja tarttis leikata. Tai sit joku soopeleista, koska luonnonkeltainen meillä jo on. Toisaalta yritän rajoittaa kanien määrää, ettei mene ihan överiksi kun rakastuisin kyllä kaikkiin, mut tila loppuu. Joten en ole varma, et pidänkö ketään, jos menee hyvin kaupaks :)

      Poista
  4. apuaaaa miten suloisia!!!!!!
    Oli aivan pakko liittyä lukijaksi!
    http://pupuninjat12.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :D Ja uudet lukijat ovat aina enemmän kuin tervetulleita! :) Täytyypä kurkata sunkin blogia.

      Poista
  5. Voi ei miten ne on _kaikki_ niin sulosia ! ;--3 miekin löysin jotain kautta tän blogin, ja niin ihana blogi + niin ihanat heinäsuut että olihan munkin nyt pakko liittyä :)

    VastaaPoista