maanantai 16. syyskuuta 2013

Elämä yhtä saippuasarjaa

Viime aikoina on ollut ihan liikaa dramaattisia juonenkäänteitä meidän perheessä ja alan jo väsähtää. Anteeks rakkaat ystävät, etten ole pitänyt teitä ajan tasalla, mut on vaan ollut niin KIIRE! Koittakaa kestää tämä vuodatus, jota olen padonnut sisälläni kaks viikkoa. On niin paljon ehtinyt tapahtua, mut koitan pysyä aikajärjestyksessä :)

Ensinnäkin, Ramune lähti uuteen kotiin hiukan yli viikko sitten. Hänellä taitaa pyyhkiä ihan hyvin, koska on rakastunut <3 Tunne on molemminpuolinen ja ystävääni alkaakin jo välillä rasittaa tämä lemmenpari...halu toisen luokse olisi niin kova, että yritetään mennä läpi vaikka harmaan kiven ;) Nalallakin taitaa mennä ihan hyvin ja näin aivan hirvittävän ihania kuvia hänestä! Täytyykin kysyä, et saanko laittaa kuvasivun linkin tänne.

Toinen tapaus on sitten meidän pieni Hulda-täti. Hänellä oli osunut joku silmään, koska näkyi pieni jälki, vuosi ja yläluomi turposi. Sellainen lääke ku Virbac oli tosi hyvää, koska sillä parani ihan hetkessä. Ja nyt hänkin on jo lähtenyt uuteen kotiin viime lauantaina. Hänen sopeutumisestaan en ole vielä kuullut ja tässähän onkin mennyt vasta niin lyhyen aikaa. Lulu jäi ikävöimään Huldaa vielä kovemmin kuin me. Hän oli hiukan masis sen jälkeen, kun Hulda haettiin, koska nyt hän on ainoa tyttö ja Huldan kanssa olivat saaneet olla yhdessä loppuun saakka. Alkujärkytyksen jälkeen hän on yrittänyt kaveerata Noki-pojan kanssa kaltereiden läpi, ettei tulis liian yksinäistä.


Hulda lähtöpäivänä
Sekin on sitten taas asia erikseen. Pojat on tietenkin erotettu tytöistä aikaa sitten senkin takia, et alkoivat astua tyttöjä jo kahden kuukauden iässä. Sen jälkeen ei mennyt kauaa, kun jouduttiin erottamaan pojatkin toisistaan. Eli kaikki kolme poikaa on nyt omissa oloissaan ja Lulu vielä siihen päälle. Häkkejä on kaksi päällekkäin ja lattia on jaettu kahteen osaan. Eikä kahta poikaa voi pitää valvomatta lattiatasossa siltikään, vaikka aita on välissä. Voitte siis kuvitella, et mulla alkaa olla ristiriitaiset tunteet. Joudun joka päivä siivoamaan käytännössä kuusi eri reviiriä: 1. Noki, 2. Aku, 3. pikku-Stampe, 4. Lulu, 5. Huli, Hasuli ja Iines ja 6. Iita, Eetu ja Milli = 10 pupua! Joka ilta kahden häkin ja neljän lattiatason siivous, kuusi pissalaatikkoa, kuudelle heinää ja naksua, kuudet vesien vaihdot. Viime lauantaina oli vielä oikein täyshuoltopäivä. Siivosin ja pesin kaiken ja leikkasin kaikkien kynnet! En haluais luopua kenestäkään, mut helpottais paljon, kun pääsis osasta jo "eroon" X)


Hulda ja Lulu
No, en valita, koska itse me haluttiin poikasia. Mä pidän heitä, vaikka hamaan tappiin saakka, jos niin käy. Aina siihen täytyy varautua, ettei kaikki poikaset mene välttämättä heti ja pääasia on, et löytyy hyvät kodit. Loppujen lopuksi kaikki vaiva on sen arvoista. Parasta on, kun "kanihullu" ihminen saa meiltä hyvin kasvatetun rakkauspaketin <3 Eli ei me kaneja ihan huvikseen teetetä...ja ihan viimeiseksi rahan takia, koska kyllä ne kaikki rahat on heihin uponnutkin, jotka on myynnin kautta tullut. Silti ihmettelen, et miks tytöt menee niin paljon paremmin?!? Sellaisiinkin koteihin joissa ei ole muita kaneja ennestään? Ymmärrän, jos haluaa teettää poikasia, et silloin valitsee tytön, mut eikö pojat ole ainoaksi kaniksi helpompia? Tai sit meidän tytöt on vaan niin paljon kauniimpia ja siks mennyt paremmin ;)

Poikasia on tässä lähtenyt tasaisesti viikon välein, mut kaikki pojat on tosiaan vielä jäljellä. Pikku-Stampea tullaan hakemaan keskiviikkona ja onhan noita muitakin kyselty ja ihailtu paljon. Silti tässä on käynyt näin hankalasti mun kannalta...vaikka täytyy olla onnellinen, et tyttöjä oli noinkin paljon! Voi hyvänen aika, jos kaikki kahdeksan olis ollut poikia o_O Haluaisin vaan Iitan, Eetun ja Millin jo sisälle! Niiden ei alunperinkään pitänyt olla ulkorakennuksessa näin kauaa.


Milli, my love, pitkästä aikaa <3
Vielä yks juttu. Kaiken tämän kukkuraksi, kanilan tytöt alkavat ilmeisesti saavuttaa sukukypsyyttä, koska arvojärjestystä selvitellään uudestaan. Ei mitään vakavaa tappelua, mut jotain pientä koko ajan. Hasu puri Hulia niskaan, Huli mököttää vieläkin jo ties monettako päivää ja Inkku sovittelee molempien välillä. Huh, ota sit selvää kanien ajatusmaailmasta. Välillä nuollaan ja välillä tapellaan!? Olisin halunnut koittaa Lulua niiden kanssa, koska se ei välttämättä korvansa takia löydä kotia ollenkaan. Se jää muuten ihan yksin, jos pojatkin lähtee ympäriltä. Täytyy kuitenkin varmaan odottaa jonkun aikaa, ettei sitä vie keskelle tyttöjen kinasteluja :D Ja täytyy varmaan vähän laajentaa, jos aikoo neljä asustaa siellä vakituiseen.

Ok, mut nyt vähän vielä lisää kuvia lopuksi :)


Lulu ja pikku-Stampe ennen erottamista

Teräsmamma - 15 poikasta synnyttänyt
eikä siltikään maha roiku :D



Uusi hieno ruokien säilytysrasia...oikeasti tarkoitettu
koirille, mut ei haittaa :)

4 kommenttia:

  1. Toki saat laittaa kuvasivun linkin jos haluat :) Laitoin just Nalasta muutaman kuvan lisää.

    Ja tuohon että miksi naaraat menee paremmin kaupaksi, en osaa vastata muuten kuin omalta osaltani: Nala oli/on mielestäni söpöin ja kaunein, ja meidän edelliselle urospupulle olisi tyttöystävän puutteessa kelvannut kissatkin, ja se ei ollut oikein mukavaa kissojen eikä omistajankaan mielestä :D

    Nala on nyt oikein meidän prinsessa kun muut lemmikit ovat poikia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos luvasta! Kävin katsomassa uudet kuvat ja oli taas NIIN ihania! :-* Sulla on kuvaamisen taito!

      Ja hyvin oli perusteltu XD Prinsessalta se Nala oikein vaikuttikin, kun oli niin söpönä pieni vaaleanpunainen ponnari otsatukassa :D

      Poista
  2. Ihan uskomaton huolto- ja siivousruljanssi teillä on! Nostan kyllä hattua, kun jaksatte laumaanne niin hyvin hoitaa =)

    Kivoja kuvia taas, ihana löhöilykuva Lulusta ja Huldasta. Mua niin säälittää Lulu, sehän on tosi kaunis ja hieno pupu, vaikka korva onkin korjattu versio. Korva tekee siitä itseasiassa tosi symppiksen. Toivottavasti joku siihen vieä rakastuu! Tai ei - jos joku noutaa sen, me ei saada nähdä sitä enää, ehkä sen on parastakin jäädä sinne naapuriin ;)

    ONNEKSI Huldan silmä parani pian, pelästyin jo lukiessani tekstiäsi, että teillä on ollut taas vastoinkäymisiä. Onneksi ei ollut pahempaa!

    Meidän perheellä on ikävä pupuja, onneksi pikkumiehemme on nyt taas terve ja voidaan pian tulla moikkaamaan koko poppoota. Poika osaa sanoa: Iita, Eetu. Hasu, Huli... tai ainakin jotain sinne päin =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hatusta! :D Ei muakaan toisaalta haittaa, jos Lulu ei löydäkään kotia :) Oikeastaan kaiken tän myötä siitä on tullut meille entistä rakkaampi ja on niin ihana, kun ainoana noista kaikista meidän kaneista se tulee itse syliin ja nuolee! Se varmaan ymmärtää, et me hoidettiin hänet kuntoon, koska siitä on tullut hirveän ihmisystävällinen ainakin meitä kohtaan <3 Nyt on sit menossa operaatio siskojen yhdistämiseksi.

      Onneks tosiaan meni nopeasti ohi se Huldan silmäongelma. Se oli välillä tosi pahankin näköinen, kun ei saanut sitä edes auki, mut se lääke oli ihan älyttömän tehokasta!

      Toi on niin söpöä, kun hän osaa meidän pupujen nimet, vaikkei paljon mitään muuta vielä puhukaan!!! :D

      Poista