sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Nala nappula

Nonni, Nala lähti nyt sit perjantaina uuteen kotiin. Vähän on ikävä ja haikeaa, mut pakko ne lapsensa on joskus päästää maailmalle. Hänkin ehkä ihmettelee hetken, et mihin mä oikein tulin :) Muutama nappula on vielä kotia vaille, mut meillä ovat täysihoitolassa siihen asti kunnes sellainen löytyy. Muita varattuja pupuja tullaan hakemaan tipottain, Ramunea ens viikolla ja pikku-Stampea reilun parin viikon päästä ellei tule muutoksia suunnitelmiin.

Nyt täytyy miettiä taas uusia järjestelyjä, koska puput alkaa olla jo liian vanhoja asumaan kaikki yhdessä. Noki ja Aku on alkanut kilpailla ja muutenkaan en halua tänä vuonna enää yhtään poikasta...varsinkaan sisäsiittoista! En uskalla ketään viedä enää heinälatoon, koska yöt on jo sen verran kylmiä. Itse asiassa vein Iitan, Eetun ja Millinkin sieltä pois. Päättelin, et niillä oli kylmä siellä, koska Iita alkoi nyppiä karvaa pesään!? Ajattelin ensin, et onko se valeraskaana, mut ei ollut muuten kantanut heinää, kaivellut tms. Hulilla, Hasulla ja Inkulla onkin lämmitys yläkerrassa ja ne on muutenkin tottuneet olemaan siellä kesästä asti. Niin muuten...nyt on virallisesti syksy :/

Joopa joo...ei se erottaminen sinänsä ole ongelma, koska häkkejä on kyllä tarpeeks. En vaan missään nimessä halua ketään sulkea sinne siksi aikaa, et joku heidät ostaa. Kyllä mä jotain keksin, ei huolta. Mulle heidän hyvinvointi on sydämen asia ja haluan, et kaikki saa parhaan mahdollisen alun elämälleen!


Syömässä XD


Lulu syö ja juo aina etutassut kulhossa :)

Pikku-Stampella on vauhti päällä

Perhepotretti paitsi, et Ramune ja Hulda puuttuu.
Noki on muuten ruumiinrakenteeltaan
ihan ilmetty isänsä!

3 kommenttia:

  1. Nalalta paljon terkkuja sisaruksille ja muulle väelle! <3 Kotiutuminen on sujunut hienosti ja Nala tulee jo hyvin juttuun muiden eläinten kanssa :) Kirjoittelen lähipäivinä sähköpostilla tarkemmin kuulumisia.

    VastaaPoista
  2. Pitkästä aikaa taas olen lukemassa pupuista, perhe on sitkeästi sairastellut ja en ole ehtinyt käydä täällä. Mieskin sanoi eilen, että naapurin pupuja on ikävä. Pitäisi tulla katsomaan!

    Kiva lukea täältä Nalan terveiset, kun hänestä tuli meillekin tärkeä pikku seikkailunsa ja etsintäoperaation aikana. Terveisiä vain Nalalle naapurustoltakin =)

    VastaaPoista