tiistai 4. kesäkuuta 2013

Juksu kylässä

Juksu
Juksu, poikasten biologinen isä, on myyty. Ystävä osti hänet ja mä kävin hakemassa (asun matkan varrella ja kaverilla on meillekin matkaa jo 80 km). Hänen piti hakea Juksu meiltä vasta lauantaina, mut ei jaksanutkaan odottaa ja haki jo eilen :) Pienen pieni houkutus siinä tuli astuttaa Iita uudestaan! Juksu nimittäin leikataan, koska häntä odottaa jo tyttöystävä.Tiedän, et jotkut saattavat arvostella mua rankalla kädellä, mut ystävän luvalla astutettiin kerran ja jos poikasia tulee niin sit tulee, mut jos ei niin ei. Kumpikaan ei olis katastrofi, mut aika todennäköistähän se on, et tulee. Meidän oli vaan "pakko", koska tykätään Juksusta, Iitasta ja heidän jälkeläisistä niin paljon. Tää oli viimeinen tilaisuus, vielä kesäkin huomioon ottaen, eikä hyvää astuttajaa ole todellakaan helppo löytää.

Ihan hiukan kauhistuttaa Iitan puolesta, mut tiedän et se tulee kestämään. Voitte olla varmoja, et rakastan Iitaa niin paljon, etten ikinä tekis mitään mikä vahingoittais häntä. Edellinen synnytys sujui täysin mutkitta ja palautui siitä todella nopeasti. Tällä hetkellä on palautunut jo melkein normaaliksi painonsakin suhteen. Ainoa vaan, et imettää vielä, vaikka senkin olis voinut lopettaa jo päiviä sitten. Muutenkin Iita on tosi rento äiti, joten uskon, et kaikki menee hyvin! Nyt siis ehkä tulee kahdet poikaset suhteellisen peräkkäin, mut näiltä näkymin Iita jääkin jo sit eläkkeelle näistä hommista. Ens vuonna teetän poikasia vain tämänvuotisilla poikasilla, jotka silloin ovat sopivan ikäisiä :)

No, mut se siitä. Tällä hetkellä kunnostetaan ulkohäkkiä, koska poikasten vieroitus on lauantaina. Kotiin jääviä poikasia ei vieroiteta, joten hekin saavat muuttaa pariks viikoks vanhempien kanssa ulkohäkkiin. Istutin nurmikon uudestaan, kun ekasta ei tullut tarpeeks tiheetä ja nyt toivon, et se ehtii kasvaa siihen mennessä. Laitan kuvia, kun kaikki on valmista, mut must siit tulee tosi hieno :)

Eilen ihmettelin, et miten Batman oli päässyt olohuoneeseen. Tässä video siitä kuinka arvoitus tais ratketa :D

 

Tässä muita kuvia:

Eetu on alkanut nukkua meidän jalkopäässä :)
äitin ja isin kanssa tärkeänä XD
<3

Laitan vielä muuten poikasten painoja, jos jotain kiinnostaa ja täällä säilyy itselläkin muistissa:

n. 3 viikkoisina

Stampe 307 g
Hasuli 290 g
Isabella scheck 290 g
Huli 295 g
Batman 295 g
Musta 290 g
äitiltä perityt piiitkät korrrvat :)

n. 4 viikkoisina

tosi tasainen kehitys eli kaikki n. 425 g


n. 5 viikkoisina

Stampe 720 g
Hasuli 670 g
Isabella scheck 670 g
Huli 650 g
Batman 680 g
Musta 660 g

4 kommenttia:

  1. Ihan mieleen tuli vain, että onko Eetu leikattu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On leikattu. Iita oli silloin niin pieni, et siinä elämäntilanteessa haluttiin hänelle vain elinkumppanin :)

      Poista
  2. Hei =) Kiva nähdä poikasten isän, Juksun, kuva! Hieno pupu siinäkin. Nyt siis taas jännitetään, tuleeko poikasia ;) Terkkuja pupuille toivottaa, A

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Varsinkin, kun teidänkin lempparipupu on nyt varattu ystäväperheelle enkä tiedä pitäiskö itkeä vai nauraa! Bäty onkin nyt näiltä näkymin ainoa joka on vailla kotia, kun poikia ei kerran voida pitää :(

      Poista