lauantai 22. kesäkuuta 2013

vaihtokauppa

Iita ja Eetu selkäpäin
Tänään vaihdettiin niin, et lähtevät poikaset meni ulos ja ulkona olleet tulivat sisälle. Tämä sen takia, et Iitan oli pakko päästä levähtämään sisälle ennen synnytystä ja tekemään pesä valmiiks. Viimeisellä viikolla sitä ei voi enää siirtää. Ulkona Iita oli jatkanut kaivuuhommia ihan hirveesti ja ulkoalue onkin nyt ihan totaalisesti myllätty! Ajattelin, etten välttämättä edes tasoita sitä vaan istutan uuden nurmikon sellaisenaan. On ainakin sit seikkailurataa, kun kerran niin kovan homman teki :)

Mua vaan ärsyttää yks juttu: ulkona olleet puput ovat täysin unohtaneet sisäsiisteyden! He ovat siellä saaneet pissata mihin sattuu ja nyt olen tänään siivonnut jo kymmenet pissat...yhdet sängyltä. Raivostuttavaa! Aion opettaa, et sängylle ei pissata nimittäin Eetu ja Iita osaa jo. En jaksa koko ajan pitää aitoja joka puolella. Tää on vaan niin tuskaista aikaa opettaa niitä taas sisäsiistiksi! Iita ja Eetu ei koskaan päästänyt lattialle edes papanoita. Mitenhän onnistun siinä noiden poikastenkin kanssa? Muussa tapauksessa aion pitää sisällä vain Iitan ja Eetun.

Poikaset täyttivät tänään 8 viikkoa ja ovat siis nyt luovutusikäisiä. Heitä tullaan kuitenkin hakemaan vasta ens viikolla. Välillä mietin, et minkähänlainen siitä kuolleesta poikasesta olis tullut. Istutettiin sen haudalle yks kukka ja tein hänelle muistolaatan. Muistellaan häntäkin rakkaudella <3

taustalla menee joki
kaiverrettu ja polttokolvattu muistolaatta
Tässä taas painot 8 viikkoisina:

Iines 1 055 g
Bäty  1200 g
Hasuli 1 070 g
Huli 1 000g
Stampe 1 192 g
Skutte 1 195 g


Sisällä olleet painavat edelleen paljon enemmän ja ero suurimman ja pienimmän välillä on jopa 200 g. Meinasin sanoa, et katsotaan kääntyykö luvut, kun vaihtuivat osat, mut ens viikolla tähän aikaan he eivät enää olekaan meillä :-/ Haikeana:


lähtevät poikaset: Bäty, Stampe ja Skutte
Bätyn toinen korvanpää on alkanut lupata :)
äiti ja Iines

1 kommentti:

  1. Hei, pitkästä aikaa on kiva kommentoida tänne jotain =) Voi kuinka koskettavaa ja ihanaa, että teitte muistolaatan kuolleelle poikaselle ja että muistelette häntä. Meillekin jäi tuo pieni lähtemättömästi mieleen.

    Upea kuva Bätystä!
    Toivottavasti siisteyskasvatus kuitenkin sujuu nyt nopeasti, kun se kerran on jo osattu!

    Terkkuja pupuille! Terveisin A

    VastaaPoista