sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Pikapäivitys

Kirjoitan nyt nopeasti ku kello on jo niin paljon...olen samanlainen yöeläin ku meidän kanitkin :D Meillä oli tänään kaverin poikaset kylässä ja ihastuin erityisesti yhteen. Poikaset ovat samasta isästä ja Nekku on ihan samannäköinen ku Huli! Se oli niin söpö! Meidän Huli näytti niin isolta ku Nekku-tyttö on häntä 2 viikkoa nuorempi ja muutenkin kai pienempi ku Huli tossa iässä :) Oli pakko tulla laittamaan tänne kuvat. Yks oli melkeinpä ku meiltä eilen lähtenyt Stampe, mut siitä en tajunnut ottaa kuvaa <3

Nekku ja Huli
Arvaa kumpi?
Nekku on hiukan vaaleampi
Valkoiset masut molemmilla
Katsokaa alla olevasta kuvasta, et mihin Iita oli mennyt rauhoittumaan XD Mies tuli alakertaan ja huusi, et: "ei voi olla totta! Kato missä Iita on!". Iita hiukan säikähti kun tiesi, ettei varmaankaan saisi olla siellä, mut mä olin antanut hänelle luvan :) Täytyy pienen päästä jonnekin lepäämään muilta hasuleilta nyt kun on kriittiset paikat. Oli vaan löytänyt aika hauskan paikan :D Tänään muuten kaverin kanssa havaittiin potkut! Jännittää, et miten menee, kuinka monta tulee ja minkä värisiä ovat!

etsi Iita

2 kommenttia:

  1. Tuolin kauttako Iita tuonne hyppää? Tosi suloinen. :) A

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikein arvattu! Vaikka aina ei olla itsekään ihan perillä siitä, et miten ihmeessä on päässyt esim. syömään tapettia meidän kaikkien viritysten läpi. Pakko kuitenkin uskoa silmiään ku aidan toisella puolella tyyppi ähöttää :D Vielä tiineenäkin kykenee ihmeellisiin suorituksiin...just eilen kaveri ihmetteli, et miten se juoksi niin kovaa vaikka on ihan viimeisillään :)

      Poista