perjantai 28. kesäkuuta 2013

Luopumisen tuskaa

Tänään lähti kaikki puput kertarysäyksellä. On jotenkin tosi haikea ja tyhjä olo...oma kasvatustyö on nyt heidän osalta valmis, vaikka tuen tietysti läpi elämän. Tunteet on aika ristiriitaisia. Eihän me niitä voitu tietenkään kaikkia pitää, mut silti tuli sellanen olo, et älkää viekö niitä! Olen kuitenkin ihan hirveen onnellinen, et löytyi hyvät kodit ja sen takia voin olla huoletta. On tää ollut hienoa aikaa ja olen taas kokemusta rikkaampi! Stampesta ja Skuttesta kuulin heti, et ovat pärjänneet uudessa kodissa erinomaisesti. Automatka oli pitkä, mut meni hyvin ja molemmat olivat heti touhukkaita. Tullaan todennäköisesti saamaan kuvia heistä jatkossakin <3 Meidän eka poikue on nyt maailmalla :')

Onneks ens viikolla tulee todennäköisesti uusia pupuja :) Kaikkein eniten toivon, et kaikki menee hyvin. Iita alkoi tehdä pesää tiistaina (päivä 22) ja korjaili sitä vielä tänä aamuna. Olen yllättynyt, et jopa samalla kanilla jokainen tiineys voi olla erilainen. Varmaan johtuu siitäkin, et ei ole enää ensikertalainen. Tällä kertaa oltiin siinä mielessä viisaampia, et ei laitettu häkkiin mitään muuta ku heinää ja pesämökki. Viimeks Iita nimittäin kantoi sinne koko irtaimiston pissupellettejä myöden.

Olen kyl jo niin innoissani uusista pupuista! Kanien kasvatus on ehdottomasti mun juttu enkä halua sen loppuvan...alan ehkä jossain vaiheessa harkita tosissani virallista kasvatusta...vaikka siihen kyl tarvitaan ensisijaisesti miehenkin lupa XD Tauon aion pakostikin pitää Iitan toisten poikasten jälkeen, mut uusiks hommaa katsotaan ens keväänä sit ku nämä pikkuiset on kasvanut tarpeeks isoiksi ;)

Arvatkaa mitä!? Pissuralli loppui parin päivän jälkeen! Muutamat pissut ollaan siivottu lattialta, mut ei läheskään siinä mittakaavassa mitä silloin. Ja tämähän tarkoittaa sitä, että kaikki saavat jäädä sisälle ainakin toistaiseksi...jes! :) Vanhemmat ainakin ovat niin onnellisia, et saavat olla taas sisällä. Iita on selvästi rentoutunut ja se on hyvä asia ens viikkoa ajatellen.

Se oli muuten söpöä ku käytiin näyttämässä Iitalle vielä lähteviä poikasia ja se alkoi heti nuolla niitä, vaikka olivat olleet jo kaks viikkoa vieroituksessa! Bäty ja Skutte tosin olivat jo vähän, et: äiti, mä oon jo iso poika ja meen nyt :D Mut ihanaa, et voitiin pitää noi kolme tyttöä ni ei tarvinnut niin monesta luopua...ja huomaan ihan selvästi kuinka noi aikuisetkin nauttii nyt ku heitä on vähän isompi lauma :) Vai miltä teistä näyttää?:


Iines, miten sä oikeen nukut??? XD
voi ei Huli! XD
äiti ja lapset <3
Isäntä! Meki ollaan saatu lupa asua hänen reviirillään :D
Emäntä
Siinä se nyt on: Iita ja pesue <3

5 kommenttia:

  1. mä en oikeesti hiffaa mistä toi harjas osalle noista muksuista tuli kun juksun puolella ei (pitäisi ainakaan) olla lähimaillakaan edes mitään harjaksellista risteytystä! pakko siis olla, että iitalta löytyy takaa myös esim. leijonanharjasta ja nyt ku tarkemmin kattoo niin sen päänmuoto näyttää joissaki kuvissa ilmiömäisesti monilta leijonilta, joita oon elämäni aikana nähny. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iitalla on leijonanharjasta :) Mut sitä mäkään en ymmärrä, et miten periytyi noin voimakkaana, koska Iitalla itsellään on vaan pieni takatukka. Poikasilla taas on turkki ihan ku puhdasrotuisella :O

      Poista
    2. mutta voihan se olla kun ovat risteytyksiä, että niiden harjas vähenee/katoaa kokonaan ajan kanssa. mulla ei itellä leijonaristeytystä ookkaan ikinä ollu mut ihan puhtaalla leijonalla (harjas ihan MM-geeniä, vaikka muuten onki lyhytkarvainen) on harjas lyhentyny ajan kans ainakin puolella. :D

      Poista
    3. Okei, onpa mielenkiintoista! En nimittäin tiennytkään tollaista :O

      Poista
  2. Ai ku hauskoja kuvia! Tässä pikku A:n kanssa niitä katsellaan =) Terkuin, A

    VastaaPoista