maanantai 13. toukokuuta 2013

Kaislikossa suhisee

Eipä toi putken tarkoitus näytä ihan Eetullekaan auenneen XD Poikasetkaan ei varmaan ehdi edes näkemään koko putkea, kun se on nyt jo ihan syöty. Mut täytyy sanoa, ettei se kauhean korkealaatuinen ollut, vaikka hinta sitä antoi ymmärtää. Ei siis hirveen hyvä ostos.

Poikaset touhuavat pesässään kovin, kun kahina vaan kuuluu. Vielä eivät kauheasti käy pesän ulkopuolella muulloin kuin iltaisin. Aika jännä tapaus oli se, et yleensä Iita on tukkinut oviaukkoa, mut eilen kävi keskellä päivää avaamassa sen ja hiukan jopa houkutteli poikasia ulos. Ne tietysti luuli, et on maitoaika ja innoissaan kirmasivat, mut Iita lähti itse pois. Välillä Iita yrittää olla siellä heidän kanssa ja syödä heinää, mut se on vähän vaikeeta, kun ne käy koko ajan tissiin kiinni :)

Illalla taas puput tuli maidonhakureissulle ja poikkeuksellisen kauan olivat ulkona. Tuntuu, ettei Iita ihan tahallaan imettänyt heitä heti, koska muuten olisivat vaan menneet takas pesään nukkumaan. Nyt ne jäi vähäks aikaa loikkimaan ja ihan selvästi söivät jo hiukan heinääkin. Sit ku Iita oli imettänyt niin menivät pesään nukkumaan eikä Iita vieläkään tukkinut oviaukkoa. Poikasten kotiaresti on siis näköjään päättynyt :D

Äsken Iita kävi taas houkuttelemassa poikasia ulos ja jonkun aikaa ne siinä loikkivat. Alla on videokin parista poikasesta retkellä, mut ei ole kauhean selvä, kun häkissä on niin pimeää. Stampe ei ole enää se pesän vilkkain vaan nykyään toi isabella viittakuvio tulee ensimmäisenä ulos...joskus jopa yksin. Tosta luonnonharmaasta on kans tullut yks mun lemppareista, kun on niin söpö! Kukapa heistä ei olis mun lemppari!? XD Noi poikaset on kyl paras juttu pitkään aikaan. Iitakin on rauhoittunut ihan hirveästi eikä hasuloi enää läheskään niin paljon :) Sen takia hän saa nykyisin olla yötä päivää vapaana.


2 kommenttia:

  1. Onpa ne jo isoja! Ja hirveen söpöjä :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olen kyllä ihan sydänjuuriani myöden rakastunut heihin <3 Lujaa ovat kasvaneet verrattuna siihen, et pari viikkoa sitten olivat vielä täysin avuttomia! Nyt jo juoksevat tuolla pitkin häkkiä :)

      Poista