maanantai 6. toukokuuta 2013

Poikaset 9 vrk

Poikaset ovat kasvaneet jo ihan hirveästi! Pesän tarkistuksestakin on tullut paljon nopeampaa, kun eivät pääse enää piiloon :) Alusta asti he ovat olleet tosi kovia mönkimään ja Iita joutui aina uudestaan peittelemään heidät, etteivät palellu. Olin aluksi jopa hiukan huolissani, kun he aina mönkivät ulos sieltä karvapeitteen alta, mut nopeasti heille tuli omat karvat ja sen jälkeen emon "peitto" on hylätty kokonaan. Nyt heidät näkee suoraan ikkunan läpi siinä löllöttämässä <3 Ja Eetu varottaa kun kuulee pesästä omituisia ääniä eikä tajua mitä tapahtuu. Hän ei ole vieläkään nähnyt heitä edes vilaukselta.

Vielä ei ole silmät auenneet, mutta senkin pitäisi tapahtua ihan näinä päivinä. Laitan silloin tänne taas seuraavat kuvat, niin näette kuinka meidän vauvat eivät enää olekaan ihan niin pieniä. Pesä alkaa piakkoin käydä jo ahtaaksi, koska vaihtavat koko ajan nurkkaa ja tänään Stampe (mustapilkullinen, jolle uudet omistajat ovat antaneet tämän nimen) oli jo tulossa pesästä ulos, vaikkei edes näe mitään :D Stampe on kyllä sellainen superkehittyjä! Onneks Iita on tukkinut oviaukon niin hyvin, ettei vielä päässyt sieltä hortoilemaan.

Kovin siis on pesässä elämää! Siellä he haukottelevat ja venyttelevät, eivätkä enää nuku edes kaikki samassa kasassa. Saattavat pareittan nukkua siellä sun täällä ja söpösti pää tai tassu toisen selän päällä. Pienen pienet hampaatkin jo sieltä kurkistavat ja niillä tullaan varmasti jatkossa hasuloimaan paljon XD Mutta tämä heistä tällä erää. Ilmoittelen, kun uutta edistystä tapahtuu. Kiitos kaikille, jotka olette auttaneet väreissä ja neljä viikkoisina käyn sitten tarkistuttamassa myös sukupuolet. Jännittää!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti