keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Poikaset 4 vrk

Tänään onnistui kuvaaminen jo hiukan paremmin, kun ei ollut pienet niin vauhdikkaalla tuulella. Tosin kun otin heidät kuvattavaksi, niin järjestäen melkein kaikki pissasivat mun käteen XD No, eipähän ainakaan joutunut pesään vierasta hajua mun käsien kautta.

Tällä kertaa mieskin oli vähän rauhallisempi ja ainoa harmillinen juttu oli, ettei käyttänyt salamaa! Parista poikasesta saatiin oikein hyvät kuvat, kun tajusi vaihtaa salaman päälle. Huomenna lupaan noista harmaista ja yhdestä vaaleasta (siitä tulee muuten varmaan viittakuvio?) paremmat kuvat. Pysytte jännityksessä! ;)

Poikanen 1
Poikanen 2
Poikanen 3
Poikanen 3
Poikanen 4
Poikanen 4 (vaaleanpunainen masu)
Poikanen 5...
...josta tulee ilmeisesti madagaskar?
Edelleen poikanen 5...
...salaman kanssa otettuna
Ja vanha tuttumme poikanen 6

4 kommenttia:

  1. Noniin onpas nyt ihania pikkupupuja teillä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) He ovat kyllä valloittaneet mun sydämen ihan täysin kaikella ihanuudellaan! :D

      Poista
  2. Suloisia pikkuisia teillä. Meille syntyi tänään 3 vaaleanpunaista nakkia, blogistasi on ollut paljon apua meille kun eka poikue kyseessä. Nyt vain pitää toivoa että säilyvät hengissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea sinne ihan hirveästi!!! :) Tämä oli päivän paras tieto <3 Olen TOSI onnellinen, et sulle on ollut hyötyä mun kirjoituksista. Vähän sen takia perustinkin tän sivuston, koska olisin toivonut, et itselläni olis ollut niinkin yksityiskohtaista tietoutta saatavilla!

      Kyllä luulen, et kaikki menee hyvin! Varsinkin kun heitä on vain kolme ,niin ei jää ketään toisten jalkoihin...toisin ku meillä nukkuvat varmaan tälläkin hetkellä ihan solmussa XD Nauti nyt poikasista, koska niiden seuraaminen on ihanaa aikaa! Ja olis kiva kuulla heistäkin vielä jossain vaiheessa, et miten kaikki on mennyt :)

      Poista