sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Menoa makkurissa

melkein koko perhe koolla <3
Poikaset pääsi eilen ekaa kertaa kaikki vapaaksi makuuhuoneeseen ja voi että sitä onnenloikkien määrää! Ne osaa tulla jo itse pois häkistä eikä ne sen jälkeen ole enää paljon häkissä viihtyneetkään. Aikansa loikittuaan ne väsähtää ja menee kaikki yhteen myttyyn esim. sängyn alle nukkumaan :) Nyt uskallettiin päästää heidät, koska pikkuhiljaa ollaan todettu, ettei Eetu tee heille mitään. Itse asiassa Eetu on kiltti pikku isi ja on innoissaan poikasista, koska hän intoutui itsekin tekemään onnenloikkaa :D Isabella viittakuvio jopa seuraa Eetua! Ja jotkut poikaset ihmettelee, et miks Eetulla ei ole tissejä XD Nyt tosiaan on sitä vilskettä mitä ollaan toivottu! Iita vaan ei saa hetken rauhaa ja sillä tulee olemaan kova homma opettaa, ettei poikaset roikkuis koko ajan tissillä. Välillä näyttää aika pelottavaltakin, ku Iita oikein murisee ja juoksee perässä. Täytyy vaan antaa äidin paimentaa.
isi ja pikku-pupu löllöttävät

Eilen annoin ihan hiukan porkkanaa ja pikkuhiljaa lähden lisäämään määriä. Poikaset on oikein hyvin tajunnut äidin ruoka- ja vesikupin, joten kai se äidissä roikkuminen alkaa pian vähetä :) Tällä hetkellä ongelmallisinta on toi, et miten ja milloin opettaa sisäsiistiksi? Nähtävästi Stampe osaa jo käydä äidin pissulaatikolla, mut muista en osaa vielä sanoa. Eilen laitoin heille oman pissulaatikon ja kyllä joku liru oli sinne jo osunut. Ne on nyt jo "sisäsiistejä" siinä mielessä, et olivat pissanneet vain häkin jokaiseen nurkkaan. Toivon vaan, et jatkossa se keskittyis yhteen nurkkaan :D On tässä kuitenkin vielä aikaa. Iitakin oppi sisäsiistiksi vielä 3-4 kk iässä, mut haluaisin vaan tarjota uusille omistajille mahdollisimman valmiin paketin.

Tässä taas vähän videopätkää poikasten menosta ja pääsipä yks onnenloikkakin videolle :)


6 kommenttia:

  1. Onko poikasten sukupuolia vielä tiedossa?
    (On toki voinut lukea aikaisemmin, mutta en ole aina ehtinyt lukea.)Hirveän nättejä ja isoja jo ovat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole vielä. Käyn ens viikolla tarkistuttamassa ammattilaisella, kun ovat yli neljä viikkoisia. Yritin tänään itse katsoa, mut värkit ovat kyllä niin pienet, etten ottanut mitään selvää :D Laitan sitten isot otsikot, kun on sukupuolet selvillä...olen jännittänyt sitä niin kauan, koska siitä riippuu, et mitkä voidaan pitää itse :)

      Poista
  2. On kyllä suloisia pikkupupusia. Missä päin kanitukset majailikaan?-) Meillä pupuset etsinnässä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Isojoella asutaan :) Ens viikolla selviää sukupuolet, mut luultavasti poikia on vielä tarjolla. Tyttöjä on jonkun verran kysytty ja niitä aiotaan pitää itsekin, mut poikia on varattu vain yksi.

      Poista
  3. Moi pitkästä aikaa =) Edelleen aivan ihania pupusia! Niin suloinen tuo kuva Eetusta pikkupupun kanssa. Onko siinä se musta pikkuinen?

    Luin kaikki lukematta jääneet päivityksesi, mahtavia kuvia ja hauskaa luettavaa. Me tullaan taas pian totuttamaan pupuja vieraisiin ja lasten ääniin ; ) Kai annatte pikku-hasulille nimeksikin Hasuli? =) Terkkuja teidän pupuperheelle, A

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta on tosiaan siinä ja naurettiin, et kuinka kaikista pupuista just hän hakeutui Eetun viereen kun sulautuivat niin hyvin yhteen :D Hasuli nimi on harkinnassa, mut vielä ei olla päätetty nimiä kun ei tiedetä sukupuolia ja et ketkä jää meille ;)

      Poista