torstai 2. toukokuuta 2013

Väriarvailuja

5 vrk
Tässä on nyt vielä parempi kuva tosta yhdestä pallerosta, kun eilinen kuva meni hasuliks. Jaksan edelleen ihmetellä, et miten noista tuli noin eri värisiä!? Tällä hetkellä luulisin, vaikken mistään mitään tiedä, et tulis: yksi madagaskar, yksi luonnonharmaa viittakuvio, yksi sininen, yksi musta (??), yksi luonnonharmaa scheck ja yksi luonnonkeltainen. He ovat kaikki hiukan eri värisiä! Nämä värit perustuvat siihen, mitä olen muilta kysellyt tai itse arvaillut. Ovat siis todellakin vasta arvailuja, mut on tosi mielenkiintoista nähdä, et mitä niistä oikeasti tulee! Tosta yhdestä olen kans tosi epävarma, et tuleeko siitä joku keltamusta vai mikä, mut haluaisin, et siit tulis madagaskar. En todellakaan osaa sanoa, koska oikeastihan madagaskareilla on ilmeisesti vaalea pohja? Joku voi nyt taas valaista mua jos olen ihan väärässä :D Ihmettelen, et mistä toi tumma väri tulee, kun ei kumpikaan vanhemmista ollut tumma :O

Naurettiin tänään, kun Iita oli taas tullut itsenäisesti pois häkistä. Oli siellä vaan sen aikaa, kun ei oltu kotona ja sekin hetki oli ilmeisesti käynyt tylsäksi. Mietin vaan sitäkin, et minkähänlaisen luonteen Iita periyttää. En nimittäin haluais, et mun yhdestäkään kasvatista tulis häkkikaneja. Iitan luonteella se olis taattu, koska silloin ne pitäis itse huolen siitä, ettei ne tule koskaan siellä pysymäänkään XD

Alla on kuvia kaikista yhdessä löllöttämässä. Ovat niin söpöjä, et halkean!!! Nukkuvat ihan solmussa toistensa seassa :D Huomatkaa kuinka tämä yllä kuvassa oleva hasuli oli hiukan eksynyt sisaruksistaan (vasemmalla alhaalla) :D Mä sitten palautin hänet muiden sekaan ja hän jatkoi taas kovaa mönkimistä :)



6 kommenttia:

  1. Minusta tuo viittakuvio poikanen näyttää enemmän luonnokeltaiselta vk:lta kuin luonnonharmaalta vk:lta...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi hyvin olla mahdollista! Päättelin vain siitä, et astuttaja oli luonnonharmaa viittakuvio. Toivoisinkin, et joku kertois mulle näitä värejä, jos osaa paremmin katsoa :)

      Poista
  2. Edelleen aivan ihania söpöläisiä! Ja hienoja värejä! Itse en tiedä kanien värimäärittelyistä mitään (linnuista, kissoista ja koirista enemmän=D), mistä olet oppinut värimäärittelyt? Ovatko ne kaikille eri kaniroduille (esim luppakorvat, leijonaharjat ym) erikseen? Kyselee ihan ummikko A ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Värimäärittelyt on kaikille roduille mun mielestä samat. Katsoin Suomen Kaniyhdistyksen sivuilta, kun siellä on aika paljon kuvia eri värisistä. Ja sit olen myös kysellyt petsiessä, mut eihän näistä ihan selvää vielä ota, et mitä niistä tulee. Söpösti on kuitenkin jo karvat kasvanut, et voi hiukan arvailla :)

      Poista
  3. Kaninpoikasten värit eivät mene niinkuin vanhemmat ovat vaan mitä ne kantaa.
    Tuo luonnonharmaa vk on tosiaan luonnonkeltainen vk ja tuo luonnonharmaa check on musta perhonen mahdollisesti menee myös viittakuviosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tiedosta! Näin ajattelin, et sen on pakko mennä, koska värit ei ole muuten mitenkään loogisesti selitettävissä. Mut aika jännä, et sitten astutettaessa mietitään kuitenkin värejä, vaikkei niistä todellisuudessa ole välttämättä mitään hajua...mäkään en saanut yhtään sen väristä mitä ajattelin :D

      Poista